O nama

Zašto portal e-škola?

Zato što net – generacija to treba!
Portal e-škola je pristupačan i moderniziran način pripreme državne mature online putem!

Stjecanje znanja online putem identično je pripremi u učionici, bez neudobnih školskih klupa, a pripreme pratiš virtualno iz udobnosti svoga doma ili drugog mjesta gdje se osjećaš ugodno.

Mladi danas vole fleksibilnije, inovativno učenje za postizanje visokih rezultata, a ovaj portal će ti omogućiti upravo to! Tvoja vrhunska priprema za državnu maturu bez gubljenja dragocjenog vremena!

Spoj moderne tehnologije i vrhunskih predavača pripremit će te za ispite na najlakši i najzanimljiviji način.

Tko smo mi?

Portal e-škola vode stručnjaci koji su dugi niz godina u obrazovanju. Prateći potrebe tržišta, vidljivo je da mladi sve više tradicionalno učenje zamjenjuju online učenjem, a mi smo kroz razvoj platforme osigurali upravo to!

Stjecanje potrebnog znanja na moderniziran način, u skladu s vremenom u kojem se nalazimo!

Naši predavači su iskusni srednjoškolski profesori, zaljubljenici u modernu tehnologiju, svjesni njenih prednosti te će ti rado prenijeti sve potrebno za pripremu ispita državne mature na suvremen i moderan način.

Drage mame i tate

Nemojte se ljutiti što je njihov svijet internet, generacija su koja ne poznaje svijet bez tehnologije i učenje na ovaj način zapravo ih motivira na bolje rezultate.

Potaknite svoju djecu da pripreme državnu maturu na njima najprihvatljiviji način, budite im podrška u njihovom najizazovnijem trenutku života do sada!